viernes, 4 de marzo de 2011

Muchas gracias

Hay un blog de poesía infantil y juvenil, d ela biblioteca de Cocentaina (creo), que encontré gracias a los enlaces del blog del poeta David González, que vino al bar de mis papis a recitar. Me gustó mucho ese blog y les presenté el mío y entraron y ahora ellos han hablado de mi blog. Me ha hecho muchísima ilusión y quería agradecerlo. También quiero darle las gracias a David porque ha enlazado mi blog en el suyo, lo que, bueno, se un honor, no?...

Éste es el Blog de David González: http://eldiaenquepeterpanempezoaenvejecer.blogspot.com/ Por cierto, David, Peter Pan ha sido hasta hace muy poquito mi personaje favorito.

Aquí pongo lo que han dicho de mi blog y de la poesía con un dibujo preciosísimo. Muchas gracias

El mundo de Frika: un blog d'una xicoteta gran poeta

 
La vena poètica surt quan sembrem poemes i arrelem versos en la vida quotidiana dels xiquets i xiquetes. Els primers contactes amb la poesia, des de la família, són molt importants i seguir amb el joc poètic, a l'escola i a casa, és fonamental. Allò que no difonem és difícil que surta per "generació espontània".

Hui us volem ficar un exemple de com la poesia dels xicotets gran poetes van enlairant-se per la xarxa. Doneu-li una ullada al blog El mundo de Frika, una xiqueta de 9 anys que va penjant els seus  escrits i pensaments, a més d'un preciosos acròstics. És un exemple perfecte del que ens agradaria trobar per la xarxa. Aprofitem per a felicitar a Frika i l'animem a continuar amb els seus escrits i poemes. Llegir i escriure, tot un. 

1 comentario:

  1. Ha sido todo un placer fomentar la lectura de este blog.

    Besadetes Frika

    ResponderEliminar